Heissuli vei. Eli siis, aluksi näin hölpöttäen:

1. En kirjoita ehkä täydellisesti, nimittäin olen puoliksi ranskankielinen, ja muutin tosiaan Suomeen ollessani 7, eli n.9 vuotta sitten :D

2. Jos linkität LC:ni, voin linkittää sinunkin tarinan / LC:n / ruokareseptin tai mikä ikinä se onkaan.

3. Osia tulee kuukauden välein, lyhkäisiä osia taas tulee ehkä viikottain. Joskus pitkiä osiakin voi tulla viikottain.

4. Käyn tällä hetkellä lukiota, joten se on yksi syy, miksi aika ei riitä. Myös veljeni on niin nörtti, että on koneella kaikenpäivät.

5. Matkustelemme aina paljon, joskus kylpylöihin, joskus Ruotsiin, joskus Ranskaan tapaamaan mummoani ja isoisääni. (Tästä puheenollen äitini kuoli synnyttäessään veljeäni.. ;( Eli äitini on rasnkankielinen, ja isä asui Ranskassa, vaikka oli ihan suomenkielinen.)

6. Voitte antaa aina vinkkejä, miten voisin parantaa tarinaani. Tosiaan olisi mahtavaa saada kymmenessukupolvi nettiin :D

Faktaa:

Mikä LC on?

- LC lyhenne, joka tarkoittaa Simssiin liittyvää suvunperustamista. Voit katsoa kuitenkin katsoa LC:n säännöt ja muut ohjeet voit mennä onkimaan vaikkapa täältä (www.radosims.com)

Miksi teet LC:n, jos pelisi seinät välkkyvät?

- Vastaus on aivan yksinkertainen. Haluan vain julkaista sen, kuin tavallisen LC:n. Samalla jos kommentoit, saatan huomata, keissä piilee pientä rasistisuutta :) (Tästä en rupea juttelemaan, jos rupeatte näsäviisastelemaan sanomisestani!)

Oot tyhmä

- Niin säkin.

TÄSSÄ ON SIIS KUVA KANTAISÄSTÄMME:

1999071.jpg

Heha. Ei mikään kovinkaan komea, mutta yritin tehdä parhaani mukaan :)

 

Ensimmäinen osa ilmestyy tällä viikolla luultavasti, suunnilleen torstaina, vähän riippuu kaikesta. Osassa tulee olemaan luultavasti vain 55 kuvaa. (Anteeksi, olen hidas nimittäin tässä osien tekemisissä ym.)

 

Toivottavasti tämä houkutteli sinua ;)

T: Maria