Eli näin alkuun, yritin tehdä tästä niin pitkän, kuin suinkaan ehdin. Kuvanlaatu on vielläkin hieman huono, mutta parannan sitä osa kerrallaan. Toivottavasti kestätte viellä tämän osan :) Ei minulla muuta, lukemaan vain :): (Ja lukemisen iloa)

 

2025580.jpg

Oho, onpas epäselvä kuva. Mutta aloitetaan Nikolan kuvalla. Hänellä on oikein kauniit kasvonpiirteet. Jokskin hänellä on tosiaan iso suu.

 

Tässä pitäisi olla kuva talosta, mutta luultavasti talo jänisti nettiin pääsemistä :D Mutta kuiteskin, tulette sitten seuraavissa kuvissa näkemään taloa kuta kuinkin.

2025607.jpg

Nikola otti sormista kiinni, ja päätti mennä tietokoneelle etsimään uutta uraansa. Nikolan suurin haave olisi päästä rikollisten kanssa työskentelemään mahdollisimman hyvin. Nikola päättikin etsiä rikollisuraa, mutta ei ollut valitettavasti ilmoituksia.

2025612.jpg

"Höh, parempi onni huomenna.. ", Nikola mutisi, ja lukitsi oman puolensa.

2025614.jpg

(Ketuttaa tuo huono laatu, mutta parannan sitä, lupaan kautta sydämmeni!) Mortin katseli tylsistyneenä televisiota, koska pian tulisi sää. Mortin nimittäin halusi nimittäin järjestää huomenna Nikolalle yllätyksen.

Säämies kokoajan kuitenkin pitkitteli säätä, kun löpisi omia lapsuustarinoitaan. Mortin kärsimättömänä sulki television, ja päätti lähteä koneelle etsimään töitä.

2025659.jpg

(Anteeksi kuvan pieneys :S)Kun Mortin oli löytänyt töitä tiskaajana, Nikola ja Mortin tanssivat hitaita, vaikkei mihinkään juhlaan ollutkaan syytä, paitsi no Mortinin likainen työpaikka.

2025662.jpg

"Kulta.", Mortin aloitti. "No mitä?", Nikola kysyi hymyillen lempeästi. "Tuota.. Mä oon ajatellu, et jos tota.. Me mentäis niinku.. Tiätsä, testaa tota meidän uutta sänkyy?", Mortin vihjaili. Mortinilla oli nimittäin kova vauvakuume "Vai sänkyyn?", Nikola nauroi. "Toivottavasti se kestää..", Nikola hymähti.

2025664.jpg

"Jos ei kestä, niin sit siirrytään sohvalle.", Mortin sanoi, ja suuteli Nikolaa tulisesti yllättäen. "Se sänky kuullosti paremmalta vaihdoehdolta.", Nikola sanoi kumartuen taaksepäin.

2025726.jpg

(Anteeksi, tästä tuli kapea. No nyt jatkossa en jaksa aina sanoa, jos joku kuva on pieni ym.) Hetken muhinoinnin jälkeen Nikola ja Mortin päättivät, etteivät menettäisi neitsyyttään sohvalla. He halusivat nimittäin menettää neitsyytensä omalla kallisarvoisellaan sängyllään, ja he halusivat tosin myös samalla tietää, onko sänky kestävä jatkossakin.

2025727.jpg

Kennaweldien taloon ostettiin klassinen kirjahylly, johon he sisustivat kaikkea Nikolan tuomaa krääsiä, ja kirjoja. Nikola nimittäin luki mielellään keittokirjoja, nimittäin hän rakasti kokkaamista. Myös into oli tarttunut Mortiniin, ja siksi hän päättikin usein opiskella ruuanlaittoa.

2025728.jpg

Nikola yritti aamulla uudestaan löytää työpaikkoja, mutta eipä tärpännyt. Nikolaa nimittäin kyllästytti olla vain kotona vapaapäivinä, eikä hän muutenkaan oikein tykännyt nykyisestä työpaikastaan.

2025791.jpg

Joo tuota.. Anteeksi nyt tämä on viimeinen kuva, mutta siis nuo kaksi menivät kihloihin. JA ANTEEKSI OSAN TÖNKKÖISYYS, mutta koneeni tilttasi jo kerran, ja minun on kiirehdittävä nopeasti kaverini halloweenjuhliin.

 

Hyvää hallowewniä muuten kaikille!